Aktuális

11 éves fiúcskával kapta rajta a férje az asszonyt

Bors

Létrehozva: 2015.08.06.

A megdöbbent férj egy több hónapja tartó viszonyt leplezett le.

Négy teljes hónapig tartott az a viszony, aminek a férj véletlen betoppanása - majd egy letartóztatás - vetett véget. A 40 éves Amanda Chandler ugyanis ennyi ideje csábította rendszeresen az ágyába a hatóságok által meg nem nevezett 11 éves fiúcskát.

A férj épp egy aktus közben nyitott a floridai nőre: sokkolta a látvány, hogy feleségét nem egyszerűen egy másik férfival, de egy kisgyermekkel találja az ágyban. Azonnal hívta a rendőrséget - az asszony először mégsem a rácsok mögé, hanem egy kórházi szobába került, miután még a hatóságok megérkezése előtt megpróbált végezni magával - számolt be az esetről a Mirror.

Chandler egyébként segélyhívó operátorként dolgozott, így a Palm Bay-i zsarukat még jobban megdöbbentette az eset: “Természetesen elszörnyedtünk a hírek hallatán. Ez undorító. Az csak még rosszabbá teszi, ha rájövünk, egyikőnk vált bűnözővé” - nyilatkozta John Resh, a Rendőrkapitányság parancsnoka.

Chandler egy nyolc- és egy tízéves gyermek édesanyja - azaz tulajdonképpen gyermekei egyik kortársával folytatott viszonyt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek