Aktuális

Sírt a Kígyó, amikor 14 évre börtönbe küldték

Ny. A.

2015. július 18. szombat 09:00

Ötvenöt év börtönre ítélték összesen annak a tizenegy fős magyar bandának a tagjait, akik magyar lányokat futtattak Angliában 2011 és 2014 között.

Anglia-szerte megközelítőleg ötven bordélyházban dolgoztatott kilencvenöt magyar nőt prostituáltként egy magyarokból álló kerítőbanda három éven keresztül. Az örömlányok lehettek kétszázötvenen is, ha hinni lehet a lefoglalt számítógépen talált erotikus fotóknak.

Az illegális tevékenységre akkor derült fény, amikor az egyik nő megszökött, és feljelentette a bandát. A nehéz helyzetű nő még Ma­gyar­országon szeretett bele az egyik futtatóba, B. Jenőbe, aki rávette, hogy dolgozzon prostituáltként itthon és Ausztriában, később Angliában. A nőtől elvették és örökbe adták a gyerekét.

A férfi adósa volt a kerítőszervezet élén álló B. Zsoltnak, akit csak úgy hívtak: a Kígyó. Ezért B. Jenő eladta a szerencsétlenül járt nőt a Kí­gyónak mint szexrabszolgát, akit ezután kényszerítettek prostitúcióra. Előfordult, hogy naponta tíz vendéget is ki kellett elégítenie. B. Zsolt többször megverte és megerőszakolta a nőt. Annyi pénzt kapott, ami épp elég volt ételre és cigarettára, a megkeresett pénze nagy részét le kellett adnia. Amikor haza akart menni a családjához, ha­lálosan megfenyegették. A nő ezután szökött meg. Első útja a rendőrségre vezetett, ahol csak annyit tudott elmondani angolul, hogy Ma­gyar­ország és prostitúció.

A bandát 2014 júniusában fogták el, emberkereskedelemmel és futtatással vádolták a tagjait, ügyükben a napokban hirdettek ítéletet. A bűnszervezetben gyerekes anyák is voltak, akik a vádlottak padján végigsírták az ítélethirdetést. A legtöbb büntetést a Kígyó kapta, tizennégy év fegyházbüntetésre ítélték. Ő is sírt és a fejét rázta, miközben a bíró kihirdette az ítéletet.

Nem mindenki tört azonban meg így. Az egyik emberkereskedő, K. Csaba öt évet kapott, ám a rendőrségi fotón vigyorogva nézett bele a kamerába.

További cikkek

Tragédia

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

Tragédia

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

metropol.hu

Újabb áldozat jelentkezett: a híres énekes a jachtján erőszakolta meg az orvostanhallgató lányt

life.hu

Egy nő leleplezte, mi a tökéletes test titka, a fotói pedig vírusként terjednek az interneten

hirtv.hu

„Szabó Tímea akár nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet”

kemma.hu

Eltűnt tanár holttestét találták meg a síkvölgyi tóban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Szenzáció a kézi Eb-n: kiesett a világbajnok