Aktuális

Pszichiátrián kezelték a gyerekeit meggyilkoló apát

G. J.

2015. július 27. hétfő 05:00

Korábban önként bevonult a pszi­chiátriára L. Krisztián, aki a hétvégén felakasztotta két kisfiát, majd búcsúlevelet írt és végzett magával is.

Napokkal a szörnyű tragédia után sem találják a szavakat a hevesiek a Somogyi utcában történt borzalmakra. Mint arról a hétvégén beszámoltunk: a 35 éves L. Krisztián felakasztotta két kisfiát, majd saját magát. Ezzel a gyerekek anyját akarta megbüntetni, amiért tavasszal elköltözött tőle a két fiúval együtt.

Látszólag szépen élt a család, a férfi arról beszélt a szomszédoknak, hogy házasságra készülnek. Ezért mindenkit meglepett, amikor Kitti összepakolt és lezárta közös életüket. A zárt ajtók mögött valójában a férfi terrorizálta a családot. – Nem véletlen, hogy Kitti elköltözött a gyerekekkel. Elmesélte, hogy Krisztián na­gyon féltékeny volt és gyakran megütötte. Tavaly közölte vele, ha nem vonul be önként a pszichiátriára, akkor elhagyja. Úgy tudom, Krisztián megtette és egy ideig kezelés alatt állt – mondta a nő egyik ismerőse.

Mégsem változott semmi. Kitti fogta a hat- és tizenkét éves fiút, és a kisvárosban egy társasházba költözött. Krisztián összeomlott. Tavaly vesztette el az édesapját, még azt sem sikerült feldolgoznia. Ez pedig csak olaj volt a tűzre. Gyakran hívogatta volt élettársát, hogy fogadja vissza, de csak azzal fenyegetőzött, hogy végez ma­gával. Kitti nem tagadta meg az apától, hogy láthassa a fiait. Csütörtöktől hagyta nála őket, vasárnap ment volna értük.

Információink szerint Krisztián a kisfiúkat álmukban bántalmazta. A nagyobbikkal kezdte. A kisebb fiú, Pistike felébredt és próbált elfutni, de zárva volt az ajtó. Úgy tudjuk, miután a gyerekek meghaltak, Krisztián rádöbbent, mit tett. Búcsúlevelet írt, amiben bocsánatot kért, majd felkötötte magát is. Szombat reggel egyik rokonuk találta meg a három holttestet. Rosszul lett a látványtól.

A fiúk édesanyját hétvégén kihallgatta a rendőrség, nyugtatókkal tudott csak kilépni a lakásból. Az egyik internetes oldalon írta le fájdalmát: „Megölték a gyerekeimet…”

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi állt a búcsúlevélben. Hétfő délutánra ígértek részleteket az ügyben.

További cikkek

Tragédia

Női holttestet találtak a budapesti aluljáróban - megrázó részletek derültek ki

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Ez is érdekelhet

life.hu

Elnézést kér mindenkitől Kulcsár Edina: Instagram-oldalán szólalt meg

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

she.life.hu

Azt hittem, Budapest a világ közepe - aztán leköltöztem Szegedre!

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

mindmegette.hu

Mustáros csirkeragu, ami olyan krémes és a szaftos, hogy elalélsz

vg.hu

A korlátozások többségét eltörli Anglia

szon.hu

Mint a Baywatchban: Lassítva futós, ugráló melles videó készült a bikinis Pap Dorciról

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben