Aktuális

Ismert politikus szexpartnere volt a megölt tinilány

Bors

2015. május 6. szerda 05:00

A Bors megtudta: egy ismert, látszólag példás családi életet élő politikus is rendszeres vendége volt Nancynek. A tizenkilenc éves lányt meztelenül, összeverve találták meg.

Megdöbbentő fejleményekről szerzett tudomást a Bors. Úgy tudjuk, a múlt péntekről szombatra virradó éjszaka brutálisan meggyilkolt lány kuncsaftjai között ismert ember is volt. Nancy közeli ismerősei ráadásul további részleteket árultak el a lány rejtélyes halálával kapcsolatban.

– Nancyt a kisebbik szobában, a földön, meztelenül találták meg. Az arcát a bántalmazás miatt alig lehetett felismerni – mondta forrásunk. – Azt is hallottam, hogy abban az időszakban, amikor a gyilkosság történt, a térfigyelő kamerák nem működtek, azaz az elkövetőről nem készültek felvételek. Furcsállnám, ha ez igaz lenne, bár ki tudja, manapság minden megtörténhet.

Egy másik forrásunk azt mondja, nagyon sokat lelkiztek az utóbbi hónapokban a csinos lánnyal. Nancy gyakran arra panaszkodott, hogy bizalmatlan az emberekkel.

– Idegeneket nem szívesen engedett be a lakásukba, egyébként is roppant szerény körülmények között éltek. Úgy tudom, múlt pénteken este is buliban volt, onnan ért haza késő este, utána gyilkolták meg – mondta Nancy lelki társa.

A jelek szerint a lány megölése miatt még valaki aggódhat. A Nancy életét jól ismerő lány határozottan állította, alkalmi barátai között ismert embert is találunk.

– Egy közismert, tévében sokat nyilatkozó politikus is rendszeres vendége volt. Sokan alaposan meglepődnének, ha kiderülne, ki az a látszólag példás családi életet élő férfi – mondta a barátnő, aki azt is elmondta: kettejük egyik együttlétéről videofelvétel is készült.

– Nancy telefonjában meg kellett lennie a videónak, elmentette azon a tárhelyen, amelyet a csúcskészülék gyártója biztosít az ügy­feleinek. A telefon a rendőrségnél van, így a felvétel feltehetően nem kerül nyilvánosságra – mondta a gyilkosság részleteit jól ismerő forrásunk.
 

További cikkek

Tragédia

Négymilliárdos kártérítést követelnek a Hableány-tragédia áldozatainak hozzátartozói

Búcsú

Játék közben vesztette életét a The Voice és az X Factor fiatal tehetsége

Ez is érdekelhet

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

metropol.hu

„Ilyet nem is láttam, még soha! Iszonyú!„ – brutális hóvihar csapott le Magyarországon – Videó!

origo.hu

Ügyesen feltette a BMW-s a hóláncot, csak azt nem találta el, melyik kerékre kellett volna

vg.hu

Oroszország szerint a NATO-nak Romániát és Bulgáriát is el kéne hagynia

bama.hu

Kattant a bilincs: ismét baranyai dílerekre akadtak a rendőrök

origo.hu

Bionikus szemmel érzékeli a világot egy nő

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

vg.hu

Februártól kötelező a koronavírus elleni oltás Ausztriában

origo.hu

Óriási repedések jelentkeztek a legendás svájci bankrendszer pedigréjén