Aktuális

Karjára tetováltatta világbajnok mozdulatát

Huszti Zoltán

Létrehozva: 2015.04.07.

Új tetoválás került Németh Dorottyára, a kétszeres világbajnok fitneszedzőre. Győztes gyakorlatából választotta az egyik leglátványosabb elemet. 

Az eddigi tizenegy kisebb tetoválása mellett egy komolyabbat is szeretett volna a testén viselni Németh Dorottya fitnesz világbajnok. Először tizennyolc évesen, Malajziában állhatott a világbajnoki dobogó legmagasabb fokára, utoljára pedig 2013-ban. Erre a legbüszkébb, mert az első aranyérme után visszavett az edzésekből, végül 90 kilós testsúlynál határozta el, hogy újra versenyezni fog. Négy hónap alatt adott le húsz kilót és hozta formába magát.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült. Talán ennek is köszönhetem, hogy most edzőként negyvenöt versenyző felkészítésével foglalkozom, köztük hollandokkal és belgákkal is. Két éve megtaláltam a párom a kijevi WBPF Európa bajnokságon. Ő holland és szintén világbajnok. Dorottyából nemrég iskolai előadást is tartottak.

– Nemnrégiben beállított egy 14 éves fiú. Azt mondta, hogy az iskolájában a fitneszről és ezzel kapcsolatban rólam szeretne előadást tartani. Én ezt is nagy elismerésnek tartom – mondta a világbajnok, aki a sikerének egy pillanatát a testén is megörökíttette. 

– A tetoválóval egy órán keresztül fényképeket és videókat néztünk a versenyeimről, majd kiválasztottuk az egyik leglátványosabb pózt, amit a vb-n is bemutattam és három óra alatt a jobb karomra tetoválta – mutatta a karját Németh Dorottya. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek