Aktuális

Parlamenti jobbikos lányát rontotta meg a börtönőr

M. S.

2015. január 24. szombat 04:10

Nyolc éven át fajtalankodott nevelt lányával Gy. István. Mint kiderült, a gyermek vér szerinti apja Kormány Sándor, a Jobbik parlamenti ügyintézője.

Január 7-ei számában a Bors elsőként közölte a felkavaró ügy részleteit. Mint arról beszámoltunk: a Budapesti Fegyház és Börtön állományában dolgozó Gy. Istvánt 2013. november 11-én vették őrizetbe. A vád szerint a férfi nyolc éven át szexuális viszonyt folytatott nevelt lányával. 2005-ben fajtalankodott először a kislánnyal, akivel elhitette, hogy a szexuális aktus helyénvaló magatartás egy apa-lánya viszonyban. Ekkor a gyermek mindössze 8 éves volt. Gy. István szexuális étvágya folyamatosan nőtt az évek során. A létező összes módon és helyszínen szexelt a tinédzserkorba lépő lánnyal. Előfordult, hogy a másodállást is vállaló férfi a munkahelyén tette magáévá a gyermeket, de autóban, kutyakennelben, disznóólban is sor került aktusra. A vádlott a telefonjával összesen 35 pornográf felvételt készített a gyermekről, ezeket később az igazságügyi szakértő megtalálta.

A főtörzsőrmester őrizetbe vétele őszinte megdöbbenést váltott ki kollégái körében. A férfi szolgálati kutyavezetőként tevékenykedett, szakmájában kiváló eredményeket ért el. Országos versenyeket nyert.
Amikor tegnap a törvényszék folyosóján rabláncon elővezették Gy. Istvánt, a férfi kabátjával takarta el arcát. A tárgyalóban már nem „álcázhatta” magát. A holtsápadt férfi megtört ábrázattal ücsörgött a vádlottak padján. Szegedi Gyöngyvér bírónő zárt tárgyalást rendelt el, miután a vádhatóság képviselője és a megrontott gyermek mellé kirendelt gondnok is erre tett indítványt. A bírónő a lány emberi méltóságának megőrzése érdekében döntött a így, ám az ítélethirdetés egyes részei nyilvánosak lesznek.

Tegnap a bíróságon megjelent a lány vér szerinti édesapja is, a jobbikos Kormány Sándor. A férfi ellen eljárás indult a Magyar Gárda újraszervezése miatt. Kormányt – az Új Magyar Gárda budapesti kapitányaként vált ismertté – első fokon felmentették.

Kormány most az Országgyűlési Hivatalában dolgozik. A tavalyi önkormányzati választásokon a Jobbik színeiben képviselőjelölt volt egy kőbányai választókerületben. Kormány nemtetszését fejezte ki a zárt tárgyalás elrendelése miatt, mint mondta, szerinte ezzel csak a bv-s mundérbecsületét védik. Bővebben nem kívánt nyilatkozni. 

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Csuti őszinte vallomása: „Védeni szeretném a volt feleségemet”

ripost.hu

Kulcsár Edina új párja nem mondott igazat? Kínos dologra derült fény

life.hu

"Milyen rúzst használsz, Norbika?" - Támadják a kommentelők Schobert Norbit: fotó

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

szon.hu

Halálos baleset Nyíregyháza és Nagykálló között

origo.hu

Hatalmas robbanás lesz az űrben idén

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Mi a montenegrói válogatott titka? A játékosok mentális ereje”

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence

origo.hu

Gyakolatilag lehülyézte Karácsony Gergely a Political Capitalt, de kiderült, fogalma sincs, miről beszél