Aktuális

Szörnyűséget tettek a kutyapanzióban az ebbel

Bors

Létrehozva: 2014.11.13.

Valószínűleg szexuális zaklatás áldozata lett egy kétéves kutya, amikor 45 éves gazdája kutyapanzióba adta. Az eb azóta retteg a sötét ruhás férfiaktól.

Egy 45 éves lipcsei nő megfogadta, hogy soha nem adja a kutyáját idegenek kezébe. Amikor azonban augusztus végén Frankfurtba kellett utaznia, kénytelen volt kutyapanzióba adni kétéves Bella névre hallgató kedvencét.

Miután hazatérve a nő hazavitte a labrador-keveréket, meglepve állapította meg, hogy a kutya vérzik, nyugtalan és folyamatosan remeg. Elvitte egy állatklinikára, ahol megállapították: a kutyának be van gyulladva a nyálkahártyája a végbél körüli részen. A parazita általi fertőzést kizárták.

- A kutyámat szexuálisan zaklatták! - panaszolta továbbá a nő a Bildnek, aki feljelentést tett a rendőrségen. - Amióta beadtam a panzióba, Bella teljesen megváltozott, biztos vagyok benne, hogy bántalmazták. Agresszív lett, és fél a sötét ruhás férfiaktól. Remélem, hogy a rendőrség tisztázza a helyzetet, s azt a férfit, aki aznap egyedül volt a kenneleknél, soha többé nem engedik kutyák közelében dolgozni.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek