Aktuális

Szörnyű brutalitást élt túl az újszülött kisfiú

Bors

Létrehozva: 2014.11.24.

Csodával határos módon élete túl édesanyja kegyetlenségét egy ausztrál gyerek. Az asszony ahelyett, hogy egy kórháznál hagyta volna a nem kívánt csecsemőt, inkább a föld alá rejtette el, hogy végezzen vele.

A szakemberek is megdöbbentek, mikor éltben találták azt a pár napos újszülöttet, akit anyja egy csatornába dobott. A gyerek közel egy hetet töltött étlen-szomjan a föld alatt, mire megtalálták. Az orvosok szerint a kisfiú csupán kétnapos volt, mikor anyja egy forgalmas autópálya közelében, 3 méter mélyre ledobta a csatornába – írja a Mirror.

A gyerekre egy biciklista és lánya találtak rá, akik meghallották sírását. - Először azt hittük, hogy egy kiscica esett bajba, teljesen sokkot kaptunk, mikor megláttuk a picit – mondta az újságíróknak a férfi, aki rábukkant a kisfiúra és riasztotta a mentőket.

Az újszülöttet gyorsan kórházba szállították, állapota súlyos, ám stabil. A rendőrség hamar az anya nyomára bukkant, akit gyilkossági kísérlet vádjával őrizetbe vettek. A 30 éves asszony letartóztatásakor bevallotta tettét, ügyét pénteken kezdik tárgyalni.

A lapnak egy orvos azt mondta, nem ritka, hogy szülés után az anyák pár napig nem tudják szoptatni a gyereküket, mert nem indul el a tejük, erre pedig az emberi szervezet genetikailag fel van készülve, ez lehet az oka annak, hogy a gyerek túlélte a csatornában töltött napokat. Természetesen ehhez szükség volt arra is, hogy a kisfiú egészségesen jöjjön világra. A csecsemőt jelenleg az intenzív osztályon kezelik, ha kiengedik vélhetően a gyámhatósághoz kerül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek