Aktuális

Sokkoló dolgot tett a 11 hetes babával az apja

Bors

Létrehozva: 2014.11.04.

Egy brit apa olyan durván rázta meg 11 hetes gyermekét, hogy a kicsi agyvérzést kapott. Ráadásul a sérülésért a teljesen ártatlan édesanyát hibáztatta, akit emiatt le is tartóztattak.

Simon Gosling 2013. szilveszter éjjelén olyan kegyetlenül összerázta a majdnem 3 hónapos csecsemőjét, hogy a baba mindkét szeme bevérzett és agyvérzést kapott. Mikor a szülők bevitték a Newcatle-i kórházba, folyamatosan hányt, az állapota pedig egyre csak romlott. A vizsgálatok során kiderült, hogy a kicsinek 3-4 hetes bordatörései is vannak, amelyek valószínűleg egy korábbi bántalmazásból származtak.

Az apa akkor még tagadta, hogy ő lett volna az oka a csecsemő sérüléseinek, sőt a kórházba szállítás után megpróbálta a teljesen ártatlan anyára terelni a gyanút. Azt állította, hogy az édesanya gyakran hagyta felügyelet nélkül a gyereket, akár óráikig is, de ebből semmi nem volt igaz.

A napokban azonban Gosling megkezdte 15 hónapos börtönbüntetését, ugyanis bevallotta: ő bántalmazta kegyetlenül a csecsemőt. A férfi azután tört meg, miután végignézte, hogy a hamis vádak miatt a kisbabát elveszik az anyjától. Elmondta: a kisbaba folyamatosan sírt, ő pedig elvesztette a türelmét és megrázta. Azt azonban nem vállalta, hogy a korábbi bordatörésekért is ő lenne a felelős.

A bíróság azonban nem hitt az apának, főleg azok után, hogy megpróbálta az anyára terelni a bántalmazás gyanúját. - Az ártatlan asszonyt letartóztatták, és 5 hónapig csak felügyelet mellett érintkezhetett a gyermekével. Az, hogy ezt az apa végignézte, csak súlyosbítja a tettét - mondta a bíró a Mirrornak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek