Aktuális

Hangok utasították ölésre a százhalombattai gyilkost

G. J.

Létrehozva: 2014.11.29.

A fiam egy ideje hallucinált, ordított, majd hirtelen jó fiúvá változott – mondta a házaspár megölésével gyanúsított fiú édesanyja a Borsnak.

Előzetes letartóztatásba helyezték tegnap a Budakörnyéki Járásbíróságon Sz. Krisztiánt, a százhalombattai házaspár feltételezett gyilkosát. A 21 éves férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetben fogják vizsgálni.

– A szökés, elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye miatt rendelték el az előzetes letartóztatását. Krisztián elfogása után részletes beismerő vallomást tett. A bíróság úgy döntött, hogy szükséges az elmeállapotának a vizsgálata – mondta a Borsnak dr. Finta Eszter, a férfi ügyvédje.

Krisztián édesanyja, Marika is megjelent a bíróságon, hogy lássa a fiát. Azt mondta, gyereke az utóbbi időben kezdett furcsán viselkedni, egyik percben ordított, utána pedig már mosolygott.

– Furcsa hallucinációi voltak, és többször agresszíven viselkedett. Azt mondta, hangok utasították a gyilkosság elkövetésére. Egy éjszakát már eltöltött a zárt osztályon – magyarázta az édesanyja.

A család próbált segítséget kérni, de az anya szerint nem tudtak hová fordulni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek