Aktuális

Azt hitte ételmérgezése van, gyereket szült

Bors

Létrehozva: 2014.11.30.

November elején még bikiniben pózolt Máltán, a hónap közepén viszont már gyereket szült egy brit lány. A tinédzsernek nyolc és fél hónapig nem tűnt föl, hogy terhes.

Gemma Armstrong története meglehetősen bizarr. A 19 éves skót tini két hete lett rosszul az otthonában, azt hitte, hogy a vasárnapi ebéd feküdte meg a gyomrát. A fürdőszobába ment, ahol hiába ült görcsölve a WC-n, nem történt semmi, ellenben egyre komolyabb fájdalmai voltak, így végül a földön fekve nyöszörgött.

A lány egyedül volt otthon, a szenvedésének pedig jó öt órával később lett vége, amikor egyik percről a másikra kicsusszant belőle egy újszülött. Gemmát sokkolta a csecsemő látványa, így nem is tudott vele mit kezdeni, de szerencséjére pont ezekben a percekben ért haza a nagynénje, aki miután meglátta a vérben úszó, a karjában csecsemőt tartó lányt, azonnal mentőt hívott.

Gemmát és a babát kórházba szállították, a családtagok pedig utánuk siettek, így végül egy boldog családi történet kerekedett az ügyből: a lány nővére Eilidh vágta el a köldökzsinórt, míg Gemma anyja fogta a lánya kezét. Gemma szerelme, a kicsi édesapja Máltán dolgozik, ő másnap repült haza, hogy a karjába vegye meglepetés-gyermekét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek