Aktuális

1 millióért utazott Rolling Stones koncertre Kósa Lajos

Bors

Létrehozva: 2014.11.22.

A Fidesz ügyvezető alelnöke nem állt meg Dubajban, továbbrepült a világ végére, egy rockkoncertre. A 18 ezer kilométeres kiruccanás egymillióba kerülhetett fejenként.

Halász János fiának és Kósa Lajos titkárnőjének is foglalt szállást és repülőjegyet a volt kulturális államtitkár és az egykori debreceni polgármester. Eddig úgy tudtuk, a négyfős társaság Dubajba utazott, de nem egészen ez történt.

Mint arról a Bors beszámolt, Kósa Lajos Halász János társaságában érkezett a Liszt Ferenc reptérre, ahol a dubaji gépre csekkolt be. Itt találkoztak munkatársunkkal, akinek kérdésére – hova utazik? – Kósa azt felelte, párnapos kiruccanást tervez az Egyesült Arab Emírségekbe.

– Szabadságra megyek, összesen három napra utazom, nem szeretnék róla semmit mondani – reagált a Fidesz politikusa, aki a jelek szerint csúsztatott, mert a civishir.hu úgy tudja, csak az átszállás idejéig tartózkodtak Dubajban, onnan tovább utaztak a 18 ezer kilométerre fekvő Új-Zélandra, a Rolling Stones aucklandi koncertjére. Mindezt akkor, amikor az Országgyűlés a jövô évi költségvetést tárgyalja…

Alighanem ez a világ legdrágább koncertélménye, ugyanis Budapestről Aucklandbe 450 ezer forintos repülőjeggyel lehet eljutni. A csoport információnk szerint a négycsillagos Copthorne Hotel Auckland Harbourcity nevű szállodában szállt meg, ahol egy éjszaka 60 ezer forintba kerül, Jaggerék szombati koncertjére pedig 50-75 ezer forint körül lehet jegyet venni. Szerdán indultak, a bulit ma rendezik, így minimum négy napot el kellett tölteniük a szállodában, tehát fejenként legalább 7-800 ezer forintot költöttek csak az útra, a koncertre és a szállásra. Kiszámolható, hogy az étkezésekkel együtt körülbelül egymilliót költöttek fejenként.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek