Aktuális

Szíven szúrta szexpartnerét a magyar Sharon Stone

Bors

Létrehozva: 2014.10.11.

A turai kriminálpszichológus-szakasszisztens sorozatgyilkosokért rajongott. 14 éves korától kínozta szorongás, aminek végül krimibe illó tragédia lett a vége.

Szex után, hirtelen ellenszenv miatt szúrta szíven alkalmi szexpartnerét az a turai lány, aki sorozatgyilkosokért rajongott. Az eset tavaly júliusban, Turán történt, a 22 éves Sz. Katalin ellen már vádat emelt az ügyészség - írja a Blikk.

Katalin csonka családban nevelkedett, gyerekkorától kezdve szélsőséges hangulatingadozásai voltak. Leérettségizett, majd elvégezte a kriminálpszichológus-szakasszisztensi képzést is. 14 éves korától szorongás kínozta, pszichiátrián is volt. Erős antidepresszánsokat szedett, többször kísérelt meg öngilkosságot is. A Facebook-oldala szerint rajongott a sorozatgyilkosokért, kedvenc mondataikat előszeretettel idézgette is.

Tavaly júliusban, egy turai diszkóban látta meg a 32 éves K. Dánielt, aki a szüleivel élt. A lány odament hozzá, ittak, beszélgettek, majd a férfi hálószobájában kötöttek ki.

A lány vallomásában az áll, szex közben hirtelen leküzdhetetlen ellenszenvet kezdett érezni a fiú iránt, ezért az aktus végén kiment a konyhába, behozott egy kést, és szíven szúrta az ágyon fekvő férfit, aki még ki tudott menni a szobából, bezuhant a nappaliba, miközben sikerült riasztania alvó szüleit.

Az apa próbálta újraéleszteni a fiát, miközben Katalin kifordította magán a ruhát, hogy ne látszódjon rajta a vér. Megpróbált elmenekülni, de Dániel apja leszedte őt a kerítésről. A férfit nem tudták megmenteni a mentők, a lány átszúrta a szívét.

Az ügyészség emberölés miatt emelt vádat. Sz. Katalin ellen.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek