Aktuális

Süketnek tettette magát, hogy megtartsa a pasiját

Bors

Létrehozva: 2014.10.27.

Hallottunk már jópár kétségbeesett próbálkozásról, ha egy pasi megtartásáról van szó - azonban egy alaszkai nő olyat tett, amit senki addig!

Tina, aki pincérnőként dolgozik egy Kodiak nevű alaszkai kisvárosban, kilenc teljes hónapig tettette magát süketnek, hogy megtartsa halász barátját. Hogy miért? Valószínűleg az egész színjáték fölösleges volt, mindenesetre a vígjátéknak is kiváló szituációt Tina pillanatnyi gyengesége idézte elő.

“Az első alkalommal, amikor találkoztunk, teljesen lefagytam” - meséli Tina a Huffington Postnak. “Itt egy szingli, jóképű pasi, és hirtelen nem tudtam neki mit mondani, mint azt: süket vagyok.”

Tinának végül a három hónapos románc teljes ideje alatt sikerült megtartania titkát. Végig testbeszéddel és szöveges üzeneteken keresztül kommunikáltak, és persze a lánynak folyamatosan oda kellett figyelnie, nehogy lebukjon. Ha egy ajtó becsapódott vagy egy kutya ugatni kezdett, még véletlenül sem vot szabad felfigyelnie rá - ugyanakkor a nehézségek ellenére előnyei is voltak “süketségének”.

“A szexben olyan hangos lehettem, amilyen csak akartam!” - nevetett Tina.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek