Aktuális

Perverz kéjgyilkostól rettegnek a svájci luxusprostik

Bors

2014. október 2. csütörtök 21:00

Nagy az ijedelem a Svájcban dolgozó prostik között, miután néhány napja egy perverz alak szexjáték közben megfojtott egy lengyel lányt.

A svájci Blick két román luxusprostit keresett fel, akik elmondták: ők is sok mindenben benne vannak jó pénzért, de a fojtogatós játékokban biztosan nem.

– Tudjuk, Justina ötszámjegyű összegért (minimálisan 2,5 millió forint, de lehetett a tízszerese is) ment bele az ilyen őrültségekbe, de én azt mondom, ennyi pénzért sem hagynám, hisze holtan már nem tudom élvezni a pénzt – mondja a 19 éves Nathalie, aki ráunt a bukaresti belsőépítészeti tanulmányaira, viszont nem akart 90-180 ezer forintért nyomorogni. Mostani munkahelyén, a Club Dreamben minimum kétmillió üti havonta a markát.

– Tőlünk is kérnek mindenféle beteges dolgokat, de csak olyat vállalunk, amit az irányításunk alatt tudunk tartani – magyarázza Nathalie öt évvel idősebb unokahúga, Larissa. – Volt már olyan kuncsaftom, akinek egy dróttal kellett elkötnöm a heréjét, mások arra gerjednek, ha tűsarkúval mászkálok a hátán, az meg szinte mindennapos, hogy attól élveznek el, hogy az arcukra pisilek. Ezt még viccesnek is tartom, s munka előtt gyakran felhajtok egy pohár sört, hogy nagyobb örömöt tudjak nekik szerezni.

A két román lány azt is elmondta, hogy ügyfeleik gyakran hoznak nekik ajándékokat, s úgy viselkednek, mintha egy normális párkapcsolat lenne az övék. – Persze ha az utcán összetalálkozunk, amikor rendes polgárként a feleségükkel és a gyerekeikkel sétálnak, félre fordítjuk a fejünket, mintha soha nem is láttuk volna őket.
Pedig vicces lenne, ha ilyenkor előhozakodnának a pisiszexszel…

További cikkek

Tűz

Tűz ütött ki a fővárosi Szent Imre kórházban

Diagnózis

„Soha nem fog meggyógyulni” – Sokkoló diagnózist közöltek a 3 hetes kisfiú anyukájával

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 23.: Aki hozzád tartozik, úgyis visszajön…

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

origo.hu

Vasbottal akarták belőlem kiverni, hogy magyarul beszéljek

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor öttömösi disznóvágása letarolta a közösségi médiát

teol.hu

Mit tegyünk, hogy ne fagyjon be kedvenceink ivóvize?

vg.hu

Az ózonterápia is sikeres lehet a koronavírus kezelésében

boon.hu

Miskolci Tündérkert: bizonytalan, hogyan tovább

origo.hu

Itt a kézilabda Európa-bajnokság eddigi messze legnagyobb meglepetése

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet