Aktuális

Budapesten is harcolt a Meztelen Kézenálló

Bors

Létrehozva: 2014.09.10.

Önnek is döglött már be gépe, eszköze egy apró, de kopásra hajlamos alkatrész miatt? A gyártók szándékosan játszanak a „tervezett elavulásra” – de van, aki küzd ellene. Ő a Meztelen Kézenálló.

Kína, Svédország, Thaiföld, Törökország, Norvégia, Ausztrália, Egyesült Államok. Egybek között ezekben az országokban tűnt fel az utóbbi öt évben a magát csak Meztelen Kézenállónak nevező férfi.

Ahogy neve mutatja, a név nélküli ember járja a világot, és próbálja minél több helyen lefotózni vagy lefotóztatni magát, miközben meztelenül áll kézen. Ahogy az saját Facebook-oldaláról kiderül, a férfi az úgynevezett tervezett elavulásra próbálja felhívni a figyelmet, és az ellen küzd, hogy a termelés helyett a cégek arra törekedjenek, hogy tartósabb termékeket gyártsanak, és ne szennyezzék feleslegesen a környezetet.

– Túl sok szemetet és olyan terméket termelnek a cégek, amiket direkt csak néhány évre készítenek, semmit sem csinálnak úgy, hogy az tartós legyen. Én pedig szeretem a maga nyers valójában megtapasztalni a világ minden dicsőségét és csodáját. Rengeteg csodálatos táj van, ami tökéletes arra, hogy a háttér előtt meztelenül álljak kézen – idézi a Daily Mail a férfi nyilatkozatát.

A Meztelen Kézenállló korábban a budapesti Szabadság híd tövénél is pucérkodott egyet, és ars poeticája szerint még rengeteg helyet kell felfedeznie a világban céljai eléréséhez.

Itt megnézhet még több képet, hol csinálta még ugyanazt, mint Budapesten.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek