Aktuális

Szívszorító lagzival tették boldoggá haldokló kislányukat

Bors

Létrehozva: 2014.08.29.

Szomorú körülmények között kötötte össze életét egy brit pár. A szülők egy elfekvőben házasodtak össze, hogy a halálos beteg gyerekük részese lehessen a ceremóniának.

Mindenki sírt a negyvenes éveikben járó Louse Duman és Richard Dick esküvőjén, melyre egy gyermekek számára fenntartott hospice-ben került sor – írja az Oxford Times. A pár ugyanis a lagzival haldokló, ötéves kislányukat szerette volna boldoggá tenni és megadni számára a lehetőséget, hogy ő lehessen a koszorúslány.

A gyerek egy genetikai betegség miatt, születése óta súlyos epilepsziás rohamoktól küzd, amelyek bármikor végezhetnek vele. A szülők elmondása szerint a kislány először 11 hetesen került kórháza és azóta folyamatos életveszélyben van, és állandó felügyelet igényel. Az esküvő előtt három héttel kis híján belehalt a bárányhimlőbe.

– A kislányomat nemrég hoztuk el az intenzív osztályról, ahol mesterségesen lélegeztették és felkészítettek minket a legrosszabbra. Mikor felépült tudtuk, most kell összeházasodnunk, hiszen legnagyobb álma az volt, hogy részt vehessen a lagzinkon. Mindenképp meg kellett adnunk neki ezt az örömöt – mesélte könnyek között az anya a riportereknek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek