Aktuális

Szerencsés: magánrepülőt kapott a menhelyes eb

Bors

Létrehozva: 2014.08.11.

Egy ízületi gyulladásban szenvedő labradorkutyus 2012 óta gazdáról gazdára és menhelyről menhelyre járt. Ám az elmúlt hetekben szerető otthonra talált, ahová magánrepülővel szállították.

Lady, a fekete labrador kutyus első gazdija két évvel ezelőtti halála óta nem találta a helyét. A krónikus ízületi gyulladásban szenvedő állat többször is menhelyre, valamint “pótszülőkhöz” került, ám régi tulajdonosához annyira kötődött, hogy egyszer vissza is sétált régi, 50 kilométerre lévő otthonához.

A sokat szenvedő Lady azonban annyi balszerencse után új gazdára talált a milliárdos Helen Rich személyében, aki egy Facebookon található hirdetésben figyelt fel rá. – Nagyon jól ismerem a menhelyről megmentett kutyák életét, és sok ember imád befogadni ilyen hányatott sorsú állatokat, de Lady az utóbbi időkben csak várt, várt és várt. Azon gondolkodtam, hogy vajon jó helyre fog-e kerülni, ha egyáltalán gazdára talált utolsó éveire. Ezért azt mondtam a páromnak, Chetnek, hogy szerezzünk egy magánrepülőt és hozzuk ide az új kutyáma. – nyilatkozta a USA Todaynek az új gazdi, aki egy 48 hektáros birtokon hét másik, szintén menhelyről származó kutyát nevelget.

Arra a kérdésre, hogy miért pont Lady-re esett a választása, igen egyszerű választ adott. – A vagyonom ellenére kemény életem volt, a gyermekkorom sem volt éppen felhőtlen és kétszer is le kellett győznöm a mellrákot. Túl kellett élnem, és nagyon hosszú, szenvedéssel teli utat tettem meg, csakúgy, mint Lady.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek