Aktuális

Megható: anya lesz a nő, aki lebénult a lánybúcsúján

Bors

Létrehozva: 2014.08.20.

Egy pillanat alatt tragikusba fordult a vidám hangulat, amikor Rachelle Friedman lebénult a saját lánybúcsúján egy meggondolatlan mozdulat miatt. A nő azonban egyetlen pillanatra sem vesztette el az életkedvét a baleset után sem. És most teljesül egyik legnagyobb vágya: anya lesz. Ezt ő maga tette közzé boldogan a Facebook-oldalán.

A most 28 esztendős, Knightdale-ben (Észak-Karolina, USA) élő Rachelle sorsa sokakat megrázott több mint négy évvel ezelőtt. Az esküvője előtt került kerekes székbe, mert 2010 májusában, a lánybúcsúján egy barátnője viccből belelökte a sekély kerti medencébe. Olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a fejét, és mellkastól lefelé lebénult. Ám Rachelle nem taszította el a „tettest”, nem szakította meg vele a barátságot. Sőt, a barátnők valamennyien paktumot kötöttek: soha nem derülhet ki, ki volt közülük az, aki az ártatlan tréfának szánt mozdulatot elkövette.


Pedig a baleset után férjhez ment Rachelle-nek – akinek idén tavasszal könyve is megjelent – nem csak a lebénulását kellett feldolgoznia, hanem azt is, hogy egyik legnagyobb vágya, az anyaság fényévekre került tőle. A gyógyszerek ugyanis, amiket szednie kell, nem teszik lehetővé, hogy teherbe essen. Így aztán hosszas gondolkodás után egyetlen megoldás maradt a párnak: valaki másnak kell kihordania a gyereküket.


Erre végül is az ifjú feleség egyik egyetemi barátnője, Laurel Humes vállalkozott: júliusban beültették neki Rachelle petesejtjét, amit laboratóriumi körülmények között termékenyítettek meg Chris, a férje spermájával. Persze rögtön meg is indult a spekulálás, hogy tán Laurel az, aki belökte Rachelle-t a medencébe, és most így akarja jóvátenni bűnét. Pláne, hogy a leendő anya a Daily Mail-nek csak annyit árult el nagy titokzatosan, hogy a barátnő, aki meglökte, „jelentősen segítette az anyasághoz vezető úton”.

– Tudom, hogy Chris és Rachelle nagyszerű szülők lesznek, és már alig várom, hogy láthassam az arcukat, amikor a kicsi megérkezik – így a béranya. A szülés napját jövő április 19-ére írták ki, ezt maga Rachelle tette közzé Facebookján, és egyből posztolta is az első családi fotót férjével, illetve a magzat ultrahangos képével.


Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek