Aktuális

Kétszáz szexfilmben látható a parlamenti titkárnő – 18+

Bors

Létrehozva: 2014.08.07.

Kényszerszabadságra küldte egyik alkalmazottját a svájci parlament, mert kiderült róla, hogy 200 amatőr szexvideóban is szerepelt. Erre is úgy derült fény, hogy erotikus szelfiket posztolt a munkahelyéről.

A – képek tanúsága szerint – mellbimbópiercingekkel és tetoválásokkal (is) ékesített titkárnő szorgos és megbízható munkaerő volt a svájci szövetségi parlamentben. Nem ezzel volt tehát a baj, hanem azzal, hogy rendszeresen pikáns portrékat posztolt az azóta már törölt Twitter-oldalán, amiket munkahelyén, a svájci államszövetség és közélet „szentélyében” készített. Sokan szerették: 11 700 követője lett, ennél több csak két svájci politikusnak van.

Most, hogy kipattant a botrány, kiderült: mellékállásban amatőr pornórövidfilmekkel keresett plusz pénzt magának. Havi százezer látogatót vonzó személyes honlapja szerint már több mint 200 videóban szerepelt. A weblapon egyébként „erkölcstelennek, kapzsinak és pimasznak” titulálja önmagát. És mint a Neue Zürcher Zeitungnak elmondta: nem lát kibékíthetetlen ellentétet a „komoly” és a szexmunkája között.

Az országgyűlési hivatal azonban a botrány kirobbanása után egy nappal felfüggesztette állásából munkatársát, mert úgy látja, ez nem fér össze a parlament jó hírével és a hölgy munkakörével. Az intézkedés a vizsgálat lezárultáig és a „személyi konzekvenciák levonásáig” van érvényben, ami felől nem sok kétségünk lehet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek