Aktuális

Csak a tetoválásáról ismerték fel Kristóf holttestét

Bors

Létrehozva: 2014.08.30.

Valószínűleg baleset áldozatává vált és nem öngyilkos lett Kristóf, akinek a holttestét pénteken találták meg Ajkán egy pózna tetején.

Mint ahogy a Bors megírta, N. Krisfót augusztus 18-án tűnt el, keresésére az országban eddig példátlan összefogás indult: a Tear csapat, speciális kereső, drónok, repülők és a Cserhát Mentőkutyás Egyesület kutatták Kristófot. A 25 éves fiú holttestére tegnap találtak Ajkán, egy idős férfi kukoricása után, a patak és a vasút utáni telken lévő póznán.

Kristóf teste annyira szétégett a magasfeszültségtől, hogy csak a tetoválása után tudták azonosítani. A hulla már több napos lehetett, mert látványa olyan sokkoló volt, hogy még a megtalálói is rosszul lettek.

- Az egész keresőcsoportot és engem is sokkolt a látvány - mondja Sinka Vivien, a kutatását megszervező Tear - Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány vezetője. - Elborzasztó az a tudat, hogy alig 300 méterre a holttesttől kerestük Kristófot. A rendőröket, a megtalálókat és minket is sokkolt a holttest látványa, amely már több napos lehetett.

Egy videó bizonyítja, hogy a fiú augusztus 22-én, pénteken még életben volt. A felvételen, aki átdobja a biciklijét a bokrok-kukoricák közti kerítésen, az Kristóf.

- A rendőrség még most is vizsgálja a helyszínt, további bizonyítékok kerültek elő - mondta Sinka Vivien.

Kristóf édesanyja, Violetta, gyásza ellenére megköszönte a segítséget Vivennek. - Nagyon köszönjük azt a sok munkát és fáradságot, amit a fiunkért tett, illetve a munkatársaival tettek. Nagy erőt adott nekem ez a hihetetlen összefogás és segítőkészség. Bár a fiamat senki nem pótolja, de a tudat, hogy ennyien szerették, segít elviselni a fájdalmat. Sok erőt és kitartást kívánok további munkájához, nagyon jó szívvel emlékezem Önökre.  

Az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány, és mindenki, aki a fiú keresésében részt vett, az alábbi dallal búcsúzik tőle, Kristóf ugyanis imádta a rapzenét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek