Aktuális

Kegyetlenül elbánt az apa a pedofil tini bébiszitterrel

Bors

Létrehozva: 2014.07.19.

Három éven keresztül szexuálisan molesztált egy kisfiút egy tinédzser srác. Amikor az apa rájött, úgy elverte a pedofilt, hogy a rendőrök vérbe fagyva találtak rá.

Nyolcéves korától vigyázott a most 11 éves kisfiúra a 18 esztendős, amerikai Raymond Frolander, amikor a kicsi szülei nem értek rá, s nem akarták felügyelet nélkül hagyni. Ám a gyereket féltő szemek helyett egy perverz állatra hagyták – a tudtuk nélkül. A még szintén majdnem kiskorú Frolander ugyanis három éve molesztálta, tapogatta és különböző beteges szexuális játékokra kényszerítette a fiúcskát – írta a Daily Mail.

Az aberrált srác a kisfiú apjánál bukott le, aki egyszer arra ért haza Daytona Beach-i (USA, Florida) otthonukba, hogy a bébiszitter „játszik” gyerekével. Frolandert azonnal leszedte a kicsiről és ököllel verni, illetve rugdosni kezdte, egészen addig, amíg az ájultan a földre nem rogyott. Eztán tárcsázta a 911-et.

– Küldjenek egy mentőt, szükség lesz rá – mondta, majd amikor a diszpécser azt kérdezte még mit sem tudva az eset körülményeiről, hogy használtak-e fegyvert, az apa azt felelte: – Az öklöm és a lábam.

Aztán elmondta a telefonba, hogy Frolander a nappaliban fekszik eszméletlenül, ahova ő vonszolta el. A diszpécsernek elmesélte, hogy csak a boltba ugrott le kajáért, s amikor visszaért, úgy talált a fiúra, hogy az letolt gatyával és meredező hímtagjával éppen a kisfiával fajtalankodott.

A nyomozás során kiderült, hogy Frolander nemcsak megerőszakolta, de zsarolta is a gyereket, hogy ha elmondja, mik történnek szülei távollétében, akkor csúnyán megveri. Frolander már előzetesben csücsül, ahonnan óvadék ellenében sem távozhat. Az apát semmilyen felelősség nem terheli.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek