Aktuális

Elképesztő módon menekült meg elrablójától a fiatal nő

Bors

Létrehozva: 2014.06.18.

A férfi erőszakkal a házában akarta tartani és meg akarta erőszakolni a nőt. A pitbullját is bevetette a cél érdekében, de a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy tervezte.

Az Új-Mexikóban élő 26 éves nő egy házibulin találkozott Gabriel Garciával, aki egy óvatlan pillanatban ellopta a nő kocsikulcsát. Másnap a Facebookon kapcsolatba lépett vele, és azt ígérte, visszaadja a slusszkulcsot, a nő ezért találkozott vele.

Beült a férfi kocsijába, akinek viszont eszében sem volt odaadni a kulcsot, ehelyett hazavitte magához a nőt. Amikor az a kulcsot követelte, a pasi szexuálisan molesztálni kezdte. A nő ekkor a mobilján a rendőrséget kezdte hívni, mire támadója lelökte a lépcsőn és ráuszította a kutyáját.

Csakhogy ez a lépés nem egészen úgy sült el, ahogy számította: a pitbull a nő helyett a saját gazdájára támadt, és beleharapott a karjába. A férfi ettől aztán igazán bedühödött, és kalapáccsal fenyegette a nőt, akinek végül azért sikerült elmenekülnie, mert Garcia apja váratlanul hazatért - írja a dreamindemon.com.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek