Aktuális

Félmilliót ajánlottak a rablókért, segítsen!

Bors

Létrehozva: 2014.05.06.

Félmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a rendőrség egy fegyveres rablóbanda felkutatásáért. A trió Tokodaltárón támadt rá egy férfire egy családi házban, majd kifosztotta, végül autóval menekültek.

A három ismeretlen férfi még 2011. február 7-én, későn délután érkezett egy tokodaltárói családi házhoz - olvasható a police.hu oldalán.

Az egyik elkövető kisméretű fegyvert tartott a kezében, míg társa rátámadt a ház udvarán lévő férfira, majd kirabolták, minden értékét elvitték. Mindhárom elkövető sötét ruhát viselt, egyikük 30 év körüli, 80 kilós, míg a másik kettő 20-30 év körüliek, mindhárman símaszkot viseltek.

A rablás után azonnal elmenekültek a helyszínről, vélhetően egy sötét színű Opel vagy Ford, vagy pedig egy fehér színű Mercedes Vito típusú kocsival. Komárom-Esztergom Megye rendőrfőkapitánya félmillió forintos díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. Kérik, aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval tud szolgálni, vagy a bűncselekmény idején a közelben volt, az jelezze:

– Hívja a 34/517-777-es telefonszámot, vagy - névtelensége megőrzése mellett - tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számon, avagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikét - tájékoztat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek