Aktuális

Iszonyat: órákig kínozta a két nőt a szadista gyilkos

2014. április 8. kedd 21:00

A 26 éves exkatona a volt barátnője lakásába tört be, ahonnan pénzt akart rabolni. Ám otthon találta a fiatal nőt és annak lakótársát, úgyhogy úgy döntött, előbb végez velük. Kilenc órán keresztül terrorizálta kegyetlenül két áldozatát.

Borzalmas halált halt a 32 éves Nicole Waterhouse, aki közös lakásban élt a 23 éves Karen Browne-nal Yorkban. A fiatalabb nő még ágyban volt vasárnap délelőtt tízkor, amikor egyszer csak megjelent a hálószobájában az exbarátja, és rátámadt - írja a Daily Mail.

A lány segítségére sietett a lakótársa, ám a korábban Afganisztánban katonaként szolgáló Jeremy Green mindkettőjüket megsebesítette, majd külön-külön szobákban túszul ejtette őket.

Ezután iszonyatos borzalmak kezdődtek. Miközben a férfi sört ivott és telefonálgatott, közel kilenc órán keresztül módszeresen kínozta két áldozatát. Egy üvegcseréppel és bicskával szurkálta és vagdosta, valamint fojtogatta őket.

A fiatalabb nőt egy övvel igyekezett megfojtani, háromszor megvágta a torkát, összeszurkálta, és párnát préselt a hasára, hogy a vérzést gyorsítva siettesse a halálát. Karennek mindkét tüdeje összeesett és a gerince is olyan súlyosan megsérült, hogy meg sem tudott mozdulni. Mégis életben maradt, és iszonyattal hallgatta, ahogy a lakótársa a másik szobában kétségbeesetten sikoltozik, miközben a férfi vagdossa és szurkálja.

A másik nő, Nicole testén 65 sérülést találtak, ő belehalt az órákig tartó kegyetlen kínzásba. A brutális gyilkos, miután azt hitte, mindkét nővel végzett, magához vette a mobiltelefonjukat, a bankkártyáikat meg az ékszereiket, és otthagyta őket.

Nicole Waterhouse borzalmas kínok után halt meg, lemeztelenítve találtak rá a lakásban

Browne életét szerencsére sikerült megmenteni. Green nem tudott magyarázatot adni emberetelen tettére, a pszichiátriai vizsgálat pedig teljesen normálisnak találta. A gyilkosságért életfogytiglant kapott, a gyilkossági kísérletért 24 évet, így élete végéig a rácsok mögött marad.

További cikkek

Covid

Bors exkluzív! Először szólal meg Szilvia, aki mélyaltatásban hozta világra gyermekét

Gyász

Édesanyja karjai között hunyt el az újszülött kislány

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

life.hu

A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőket

origo.hu

Több mint 100 ezer invazív hódpatkányt vadásztak le Németországban

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

origo.hu

Ettől rettegnek az amerikai légitársaságok a koronavírus után

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

life.hu

Nagy változás jön csütörtöktől hazánkban: erre kell felkészülnöd

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

origo.hu

Meccs közben esett össze a labdaszedő kislány - videó