Aktuális

Bűnös: felvetette pasijával a menyasszonyi ruháját

Bors

2014. április 3. csütörtök 19:15

Kártérítést kell fizetnie egy török nőnek a fura bosszúért, amit kitervelt egykori vőlegénye ellen. Erőszakkal felvetette vele a menyasszonyi ruháját, lefényképezte, és kirakta a netre.

Nem vicc: egy török nőt azért ítélt pénzbüntetésre egy német bíróság, mert belekényszerítette vőlegényét a menyasszonyi ruhájába. Az észak-rajna-vesztfáliai Hagen bírósága foglalkozott a nem mindennapi esettel, amelyben a 30 éves férfi követelt elégtételt megsértett becsületéért.

Fél Németország röhögött ugyanis azon a Facebook-ra feltöltött fotón, amelyen ő volt látható leendő felesége hófehér esküvői ruhájában. Izmos testével, szőrös mellkasával, szakállával groteszk látványt nyújtott. A fénykép mögött kevésbé mókás történet áll. A férfi ugyanis nem önszántából vette fel az ünnepi öltözetet, hanem (most már csak volt) jegyese kényszerítette rá, hogy megalázza.

A 29 éves nő ugyanis állítólag megtudta röviddel az esküvő előtt, hogy leendő férje az iszlám törvények szerint már házas. Úgyhogy bosszút forralt. 2012 márciusában egy lakásba csalta élettársát, ahol két férfiismerősével várt rá. Ők a pasiját jól orrba verték, és durván megfenyegették, hogy komolyabb baja is lesz, ha nem veszi fel a menyasszonyi ruhát. Így tett, „kedvese” meg jól lefotózta, és a képet feltöltötte az internetre.

A bíróság most úgy döntött: a majdnem asszonynak 300 eurót – bő 90 ezer forintot – kell fizetnie volt vőlegényének kártérítés gyanánt – jelentette a Bild.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet