Aktuális

Ilyen nincs: 9 éves sofőrt kapcsoltak le a zsaruk

Bors

Létrehozva: 2014.03.03.

A kislány édesapja az anyósülésről akarta megnyugtatni a rendőröket: olyan beteg, hogy gyerekét kérte meg, vigye be a kórházba. Nem probléma, otthon már többször gyakorolta a vezetést.

Amikor már tényleg azt hittük, mindent hallottunk, megint jön egy olyan hír Kínából, ami ránk cáfol. 9 éves kislányt állítottak meg a rendőrök a kínai Liaoning tartományban, aki éppen egy óriási SUV-ot (magyarul szabadidőautót) vezetett - írja a Shanghaiist.

Megnéztük volna a rendőrök arcát, amikor behajoltak a letekert ablakon, akkor meg pláne, mikor azt is észrevették, hogy a kislány apja az anyósülésen, anyja pedig hátul figyeli az eseményeket.

Tang nevű édesapja rezzenéstelen arccal próbálta magát kivágni: azért a kislány vezetett, mert neki súlyos egészségügyi problémái vannak, és éppen a kórházba igyekeznek. Lánya különben sem újonc, otthon is többször próbálkozott már a vezetéssel.

A rendőröket ez nem hatotta meg, mert ahogy a legtöbb helyen, Kínában is csak a 18. életévüket betöltő fiatalok szerezhetnek jogsit.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek