Aktuális

73 centis bicepsze van, az életével játszik

Bors

Létrehozva: 2014.03.11.

A tökéletes testre hajtott egy brazil férfi, de végül beérte azzal, hogy övé legyen az ország legnagyobb bicepsze. Arlindo de Souza tudja, hogy az életével játszik, mégis rendszeresen fecskendez karjaiba fura egyveleget.

A fejébe vette a 43 éves Arlindo de Souza, hogy az övé lesz a világ legnagyobb bicepsze. A férfi karjának körmérete jelenleg majdnem 74 centi, de az eredménye a sok edzés ellenére nem természetes adottság, hanem a doppingszerek és egy különleges injekció keveréke. Souza ugyanis közvetlenül a bőre alá, a karjába ad be egy babaolajból, alkoholból, vízből és egyéb gyógyszerekből álló keveréket, és ettől az elegytől napokon belül óriásira duzzad a karja.

Bár az injekcióktól akár halálos fertőzést is lehet kapni, a muszkliembert az sem érdekli, hogy bármelyik pillanatban elvesztheti a karját. – Akármikor beszúrom az injekciót, mindig többet és többet akarok. Nincs határ számomra. Ha beteg leszek, vagy érzem, hogy ég a karom, akkor elmegyek orvoshoz. Ez benne van a pakliban – mesélte a Barcroft TV-nek Souza.

A férfinak egy barátja már belehalt az életveszélyes injekciókúrába, de ez sem tántorítja el a céljától. Jelenleg négy centi választja el a Guinness-világrekorder Musztafa Iszmailtól, akinek 78 centi felkarjának a körmérete. Ráadásul Souza állítja, mióta gigászi karjai lettek, szülővárosa, Olinda egyik legnagyobb nevezetessége lett, és a nők is imádják a bizarr külsejét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek