Aktuális

Milliárdokat kap, aki elveszi a leszbi lányt

Bors

Létrehozva: 2014.01.25.

Kérje meg a lányom kezét, és adok hozományként huszonhatmilliárd forintot! – kérleli a fér­fiakat egy hongkongi ingatlanmágnás. A gond az, hogy a leendő ara, Gigi Csao leszbikus.

Kétségbeesetten próbálja a szerinte helyes útra téríteni saját neméhez vonzódó 33 éves lányát egy hongkongi milliárdos. Cecil Csao először 2012-ben adott ki egy közleményt, melyben azt írta, tizenhárommilliárd forintnyi összeget fizet annak a férfinak, aki elcsábítja kilenc éve leszbikus párkapcsolatban élő lányát, Gigit.

Az első felhívására húszezren jelentkeztek, és bár a lány egyáltalán nem érdekelt a dologban, a zsarnok apa nem adja fel. Most megduplázta az összeget, és úgy tűnik, ezúttal sikerült a saját ízlése szerint alakítania lánya magánéletét. – Nem akarok beavatkozni a lányom magánügyeibe, de hazánkban szégyen, ahogy viselkedik. Én csak azt szeretném, hogy jó házassága legyen, és szüljön gyerekeket, hogy az üzletemet tovább tudja vinni valaki – nyilatkozta egy malajziai napilapnak Csao úr.

A milliárdos apuka zsarnoksága miatt Gigit elhagyta a párja, Sean Eav, aki arra hivatkozott: nem bír tovább úgy élni, hogy megfosztják identitásától és boldogságától. Csao egyedül maradt lánya a South China Morning Postnak őszintén beszélt érzéseiről.

Az apa állítólag nem akar beleszólni lánya magánéletébe, de szerelmétôl már elszakította (fotó: puzzlepix)

– A világ összes pénze sem lenne elég, hogy apám olyan férfit hozzon nekem, akit vonzónak találok. Már többször megkértem, hagyja abba a férjkeresést, de hajthatatlan. Tudom, jót akar nekem, de meg kell értenie, hogy a nőkhöz vonzódom – mondta a melegjogi aktivista Gigi a lapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek