Aktuális

Megöltek egy nőt Zamárdiban, biciklin menekült a gyilkos

Bors/MTI

Létrehozva: 2014.01.08.

Megöltek egy nőt Zamárdiban, a gyanúsított ellen országos elfogatóparancsot adtak ki. Állítólag egy szürke biciklivel menekült el.

Az MTI híre szerint az asszony holttestére kedden találtak rá Zamárdiban, a rendőrség adatai szerint a 44 éves nő bűncselekmény áldozata lett. Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Az eljárás során került a nyomozók látókörébe a 48 éves Tanai Imre Kálmán zamárdi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, s aki a gyilkosság után - az információk szerint egy szürke kerékpárral - ismeretlen helyre távozott.

A szökésben lévő férfi, akinek a képét közzétették a rendőrség honlapján, körülbelül 170 centiméter magas, 65-70 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, teljesen kopasz. Eltűnésekor terepmintás ruhát viselt.

A rendőrség azt kéri, hogy a férfit senki ne próbálja meg elfogni, feltartóztatni, mert veszélyes, tartani lehet a támadásától.

Aki a képen látható Tanai Imre Kálmán tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívja a 06-82-502-700-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek