Aktuális

Homorú jegygyűrű az idei sláger

Balajti Péter

Létrehozva: 2014.01.19.

Hogyan fest egy igazán trendi menyasszony, egy fess vőlegény? Milyenek a menő esküvői kellékek, kiegészítők? A budapesti esküvőkiállításon csodás gyűrűk, ruhák, torták várták az érdeklődőket.

Gyűrű

Magyar tervezők és ékszerészek munkáját dicséri a kiállítás egyik legkülönlegesebb esküvői gyűrűpárja. A homorú ékszerek fehér- és vörös aranyból készültek, felületükön gyémánt, matt és sima részek találkoznak. Ha összeérnek egy szívet formáznak. A női modellt gyémántberakás díszíti. A gyűrűpárt Pazsitzky Viktória mutatta meg, 350 ezer forintba kerül.

Torta

Függőlegesen elhelyezett csokoládélapok erdejére friss gyümölcsök kerültek természetes díszként. Takács Ági cukrászművész hét napig dolgozott a háromemeletes, 80 szeletes, extrém, ehető díszen. A remekmű hetvenezer forintot kóstál.

Esküvôi ruha

Fátyollal és fejdísszel együtt eléri a félmillió forintot Halász Éva tervező Carmen fantázianevű esküvői ruhája. A szoknya minden fodra rózsamintában végződik, az organza anyagból elkészített, klasszikus fűzőt is magába foglaló, magasan sliccelt esküvői ruhát száz munkaórán keresztül készítették. Az uszályban végződő ruhaköltemény egyszerre felhívás keringőre és nászéjszakára.

Asztaldísz

Szép, illatos és természetes asztaldíszt rendelhetnek az esküvői terítéket különleges módon dekorálni kívánó párok. A virágok színei és az asztaldísz kialakítása hűen követheti a bálterem és a pár eleganciáját. Egy-egy ilyen, egyenként tízezer forintba kerülő kompozíción akár három napig is dolgozhatnak a virágkötők.

Meghívó

A pár teljes történetét modern műalkotásként meséli el a szalagdísszel feldobott, darabonként 1000 forintba kerülő esküvői meghívó. Fekete-Turu Zsófia azt mondja, az abszolút modern meghívó később a vendégek lakásának egyedi díszévé válhat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek