Aktuális

Emberöléssel gyanúsítják a tápiószelei kislány nevelőapját

Bors

Létrehozva: 2014.01.15.

Emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették B. Bélát, azt a tápiószelei férfit, aki a gyanú szerint halálra verte nevelt kislányát, a két éves Kírát. A gyermek életéért két napig küzdöttek az orvosok, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban belehalt.

Érdekes fordulatot vette a két éves tápiószelei kislány, A. Kíra halálának ügye. A gyermek még január nyolcadikán vitték a mentők kórházba, életveszélyes állapotban. Az orvosok két napig küzdöttek az életéért, de tizedikén este a kislány meghalt.

A rendőrség vizsgálódni kezdett az ügyben, azonban eddig gyanúsítottjuk nem volt, Kíra halálának körülményeit orvosszakértőkkel vizsgáltatták. Ma azonban kiderült, hogy a kislány halálában idegenkezűség is szerepet játszott:

– Az eljárás során kirendelt orvosszakértő véleménye szerint a gyermek halálában idegenkezűség is szerepet játszott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették a gyermek nevelőapját, B. Bélát - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség ezzel együtt kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását is, az ellene folyó eljárást pedig szakértők bevonásával végzik. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a két kisgyermek, Szintia és Patrik sorsa, úgy tudjuk, a kisfiú a gyermekvédelem elvitte, míg a kislány vér szerinti édesapjánál van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek