Aktuális

Bosszúból meggyilkolta vőlegénye kislányát

Bors

2014. január 31. péntek 21:30

Egy texasi nő megölte vőlegénye gyerekét, majd egy nem létező bűnözőre kente az egészet. Egy bolt videofelvétele azonban lebuktatta a gyilkos nőt.

Letartóztattak egy texasi nőt, amiért megölte vőlegénye kislányát, Grace-t - adta hírül a NY Daily News.

A 25 éves Melinda Lynn Muniz kihallgatásakor azt hazudta a rendőrségnek, hogy egy magas, sötét hajú betolakodó megtámadta őt és a kislányt is, majd megölte a gyereket. Hazugságát viszont leleplezte egy bolt felvétele, melyen tisztán látszik, ahogy Muniz a gyilkosságnál használt kötelet megveszi. A vásárlásra magával is vitte leendő áldozatát.

A kislány kezét tehát otthonukban ő kötözte össze, száját ő ragasztotta le, majd megfojtotta a gyermeket. Mikor a rendőrség megérkezett a tett helyszínére, Grace eszméletlenül feküdt a gyerekágyban. Bár a mentő gyorsan kórházba szállította a csöppséget, sajnos nem élte túl és megfulladt.

A rendőrség kiderítette, hogy azon a reggelen, amikor a gyilkosság történt, Muniz és vőlegénye összevesztek és a férfi, Mitch Ford határozottan megkérte a nőt, hogy hagyja el az otthonukat, költözzön ki. Az indítéka tehát ez az összekülönbözés lehetett a kegyetlen, előre megfontolt gyilkosságnak, amiért már letartóztatásban ül Muniz.

További cikkek

Politika

Márki-Zay Péter kijelentéseivel saját szavazói sem értenek egyet

Hidegfont

Kamera rögzítette: Brutális, amit a viharos szél okozott a Balatonnál

Ez is érdekelhet