Aktuális

Szívszorító vallomás: anya nem jön vissza, mert apa megölte!

Bors

Létrehozva: 2013.11.20.

A hatvanas házaspárnak nem csak imádott lányuk elvesztésével kellett megbirkózniuk, de nekik kellett elmondani három kicsi lányunokájuknak azt, hogy édesapjuk gyilkolta meg anyjukat, és ezért élete végéig börtönben lesz.

Louise Bollen 15 évesen ismerte meg későbbi férjét, Allent és a pár néhány évvel később össze is házasodtak. A férfit a lány szülei is nagyon megszerették, és miután a fiatalok hosszú éveken át hiába próbálkoztak a családalapítással, a mesterséges megterményekényítést is megfinanszírozták nekik. Nem sokkal később megszülettek Louise ikerlányai, Amelia és Annie, két évvel később pedig egy harmadik kislány, Felicity. 

Úgy tűnt, tejles a családi boldogság, így senki nem számított arra, hogy a 12 évig tartó házasság olyan rettenetes véget ér, amely mindenki életét tönreteszi.

A háromgyermekes anyukának 2012-ben szembesülnie kellett a ténnyel, hogy a férje megcsalja, ennek ellenére próbálta fenntartani a boldog család látszatát. Ám a házaspár között egyre jobban elfajult a viszony, és Allen végül egy veszekedés során lelökte a lépcsőn Louise-t, aki életét vesztette.

A férfi megpróbálta balesetnek beállítani a dolgot, de a rendőrség azonnal letartóztatta, a gyermekeket pedig a nagyszülőknél helyezték el. Louise apja, Derek, miután látta lánya holttestét, biztos volt benne, hogy a nő gyilkosság áldozata lett. Miközben teljesen összetört lelkileg, feleségével, Judyval azon fáradoztak, hogy a gyerekeknek megfelelő otthont biztosítsanak, és valahogyan megmagyarázzák nekik anyjuk eltűnését. Végül annyit mondtak nekik, hogy Louise a mennybe költözött.

A férj, Allen ugyan szabadlábon védekezhetett, ám többé nem állt szóba felesége szüleivel, ami még gyanúsabbá tett őt a szemükben. Végül 2013. májusában az igazságügyi orvossszakértő lezárta a vizsgálatot, és megállapította, hogy Louise-t bántalmazták, és szándékosan taszították le a lépcsőn.

Ítélet november 6-án született az ügyben, és bár Derek és Judy nagyon megkönnyebbült, hogy lányuk gyilkosa életfogytiglani börtönbüntetést kapott, szembe kellett nézniük egy nagyon nehéz szituációval: a kislányok meglátták a tévében az ügyről szóló tudósítást. Ekkor a nyugdíjas házaspár úgy döntött, el kell mondaniuk unokáiknak az igazat, hiszen előbb-utóbb úgyis hallanak róla az iskolában.

Őszintén elmeséltek nekik mindent, ami érthetően felzaklatta a kicsiket. Azóta folyamatosan látogatja őket pszichológus, hogy könnyebben feldolgozzák a történteket. Nagyszüleik pedig megpróbálnak nekik egy szeretetteli, és stabil otthont biztosítani. 

- A korunk miatt azért sokat aggódunk, hiszen ha lebetegszünk vagy valami történik velünk, akkor nevelőotthonba kerülnek - mesélte a Daily Mail cikkében Derek, aki azt is hozzátette, a történtek ellenére nem akarják elvenni a gyerekektől apjuk emlékét sem.

- Soha egyetlen rossz szót sem szólunk róla nekik, hiszen szereti őket. De közben gyűlölölm azért, ami tett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek