Aktuális

Elfogták a brutális kaposvári csecsemőgyilkost

Bors/MTI

Létrehozva: 2013.11.29.

Szerda este brutális kegyetlenséggel agyonvertek egy csecsemőt. Egy nap alatt elfogták a férfit, aki ezt a borzalmat elkövette.

A police.hu tudósítása sszerint a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai egy nap alatt azonosították a kaposvári csecsemőgyilkost.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. november 27-én az esti órákban kórházba szállítottak egy öt hónapos kislányt, akit az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján olyan súlyosan bántalmaztak, hogy életét vesztette.

A rendőrség haladéktalanul megkezdte a helyszíni szemlét, adatgyűjtést és a tanúkihallgatásokat az elkövető azonosítása és elfogása érdekében. Az eljárás során a nyomozók látókörébe került egy 22 éves kaposvári férfi, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. K.Z.M-t gyanúsítottként hallgatták ki és - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek