Aktuális

Biciklivel menekült a bankból a lúzer rabló

Bors

Létrehozva: 2013.11.29.

Megpróbált kirabolni egy debreceni bankot egy férfi. Az ott dolgozó azonban megnyomta a pánikgombot, mire a fegyveres elrohant, biciklire ült, és pénz nélkül elmenekült. A rendőrök keresik.

Az ismeretlen férfi a mai napon, reggel tíz óra negyven perckor rontott be egy debreceni pénzintézet Füredi úti fiókjába - olvasható a Police.hu-n. A rabló ezek után egy fegyverrel - vagy annak utánzatával - az ott dolgozótól a bevételt követelte. A pult mögött álló azonban nem ijedt meg, a kérést megtagadta, ehelyett megnyomta az elrejtett pánikgombot, amitől a rabló megijedt, és hanyat-homlok menekült a bankból.

Ezek után biciklire pattant, és elkerekezett a helyszínről. A rendőrök - a bejelentés után - szinte rögtön a helyszínre érkeztek, és azonnal, nagy erőkkel megkezdték az adatgyűjtés. A helyszíni szemle még most is tart, a nyomozók adatokat, szemtanúkat gyűjtenek. – A rendőrség az ügyben nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen , rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt - tájékoztat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek