Aktuális

Az egész világ segíteni próbál az összetört szívű kislányon

Bors

Létrehozva: 2013.11.21.

Egy asszony minden követ megmozgat azért, hogy imádott lányának a nyuszija meglegyen. Twitteren több száz ember követi nyomon a kislány és a plüssállat sorsát. Megható történet.

A profi fotós, Zoe Stewart 3 éves lánya elvesztette a nyusziját Londonban november 16-án. Az anya kitette Twitterre a hírt, és mindenkit arra kért, hogyha látják a plüsst, értesítsék. A szép képek és a cuki kislány megtette a hatását, igazi hajtóvadász indult az interneten azért, hogy meglegyen a nyúl - írja New York Daily News.

Ruby múlt héten vesztette el a plüsst, azóta vigasztalhatatlan. Az interneten több százan osztották meg az anya segélykiáltását, és rengeteg felajánlás is érkezett. Több sajtóorgánum felkapta a hírt, hiszen páratlanul gyorsan terjedt a hír.

Zoe Stewart azt is leírta, hol hagyhatta el kislány a nyuszit, ami miatt az első éjszakát konkrétan végigsírta. A gyerek mindenhova magával vitte a plüsst, ő volt a legjobb barátja, ezért olyan fájdalmas az elvesztése.

Habár érkezett ugyanolyan nyusziról szóló felajánlás is, az anya vissza kellett, hogy utasítsa, mert a gyermeke nem buta, tudja mi az övé, felismeri a szagáról is az állatot. A nő az eset óta kapcsolatban áll a szemétszállítókkal is, mert eltökélte, hogy lánya együtt fog tudni ismét aludni a nyulával.

"Itt kell lennie valahol ennek a nyúlnak, nem tűnhetett el. Meg fogjuk találni" - mondta Stewart, aki valóban mindent megtesz azért, hogy Mr. Nyulat visszaszerezze a lányának.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek