Aktuális

Rettenet: férgek fejlődtek ki a kisbaba pelenkájában

Bors

Létrehozva: 2013.09.19.

Aligha találni magyarázatot arra, hogyan lehet egy anya olyan felelőtlen, hogy napokig egyedül hagyja gyermekét. Nikia Banks 16 hónapos babájának pelenkájában ez idő alatt gusztustalan férgek is kifejlődtek.

Súlyos büntetésre számíthat az az anya, aki a gyanú szerint napokra egyedül hagyta csecsemőjét egy koszos lakásban. A 16 hónapos bébi sem enni sem inni nem kapott ez idő alatt, csoda, hogy túlélte anyja gondatlanságát. Pelenkájában ráadásul kukacok is kikeltek.

A csöppségre nagymamája talált rá egyedül a lakásban, ahol a rendőrség gyanúja szerint már 2-3 napot töltött egyedül. A kicsi olyan rossz állapotban volt, hogy kórházba kellett szállítani, ahol hosszú ideig ápolták, a férgeket pedig természetesen eltávolították róla - írta a Dreamindemon.

A gyerek édesanyja, Nikia Banks azt állítja, mindössze 7 percre hagyta egyedül gyermekét, míg kiugrott valamiért a lakásból: a nyomozók szerint viszont a kukacoknak legalább három nap kell ahhoz, hogy akkorára fejlődjenek, mint amilyeneket a kisbaba testén találtak.

Azt azonban egyelőre nem zárták ki, hogy az anya mégis vele volt, hiszen az is elképzelhető, hogy annak ellenére nem cserélte a babán a pelenkát, hogy az feltehetőleg napokig keservesen sírt emiatt.

Akárhogy is történt, Banks-nek kiskorú veszélyeztetése miatt kell majd bíróság elé állnia. A babát pedig a rokonoknál helyezték el.

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek