Aktuális

Motort lopott, majd összevert egy nőt Árpád

Bors

Létrehozva: 2013.09.02.

Elfogta a rendőrség K. Árpádot, aki ellopott egy motort, majd nekitámadt az őt több falun át üldöző nőnek, még a kocsiját is megrongálta. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Az ajkai férfi még augusztus 30-án tört be egy sárvári házba - írja a police.hu. A kertben álló egyik motort elkötötte, és azzal indult hazafelé a lopásból. Azonban egy környékbeli nő észrevette a tolvajt, és saját kocsijával üldözni kezdte Árpádot.

A nő egészen Rábapatyig követte a motoron menekülő bűnözőt, majd a faluban megpróbálta felelősségre vonni. Árpád azonban nekiesett a nőnek, bántalmazta, sőt, még az autóját is megrongálta, végül az asszonyt magára hagyva elmenekült a helyszínről. Azonban nem sokáig örülhetett a zsákmányának, a rendőrök hamarosan rajtaütöttek a település egyik utcájában, és a rendőrkapitányságra vitték.

– A rendőrség a 28 éves férfi gyanúsítottként történő kihallgatását követően, rablás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított - tájékoztat a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek