Aktuális

Ilyen még nem volt: egybekelt az első nemet váltott pár

Bors

Létrehozva: 2013.09.15.

A férfiből lett nő és a nőből lett férfi kimondta egymásnak a boldogító igent. Így hivatalosan is megtörtént Anglia első olyan esküvője, amelynek mindkét főszereplője nemet váltott. Állítólag a frigy minden pillanata megható volt.

Szeptember 13-án pénteken mondta ki egymásnak Felix Fenlon - születési nevén Katy - és Gretna Green - Leslie - a boldogító igent - írja a Mirror. Teljesen olyan volt, mint minden "normális" esküvő, csak abban volt egyedülálló, hogy korábban Nagy-Britanniában még nem házosodott össze két nemváltó műtéten átesett ember.

Helen a lapnak azt nyilatkozta: a szertartás egyszerűen tökéletes volt, pont olyan, amilyennek gyerekként megálmodta. Az 56 éves menyasszonynak állítólag többször megremegett a térde, annyira izgult. A férj skótszoknyában vette el szerelmét és arról beszélt az újságíróknak, hogy mikor meglátta a nejét a menyasszonyi ruhában, el sem akarta hinni, hogy ilyen szerencsés fickó.

A dátum azért esett pont péntek 13-ra, mert a pár 2008-ban ekkor találkozott először, így nem is volt kérdés mikor esküdjenek. A vendégek száma is 13 volt, a pár ugyanis csak azokat hívta meg, akiktől a nehéz időkben támogatást kaptak.

Helennek három, Felixnek korábban egy házassága volt. Mindketten érezték, hogy valami nem stimmel, Felix például egy ideig leszbikus is volt, mielőtt rájött, hogy valójában az a baja: rossz testbe született. Helen egyik fia nem fogadta el, hogy apja nő lett, így vele nem tudja tartani a kapcsolatot, de másik fia mellette áll, sőt az esküvőre is eljött.

Mivel nemváltó műtét után mindketten új személyit kaptak, a házasságkötésük teljesen legális volt.  

Még több hírért kattintson Facebook oldalunkra!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek