Aktuális

Drog mérgezte meg a nyíregyházi tiniket

Létrehozva: 2013.09.20.

Két 15 éves tinifiú került kórházba drogok miatt. Kiderült, a fiatalok iskolatársuktól szerezték a kábítószert. A rendőrök elfogták a fiatalok fő dílereit, két 24 éves férfit.

A két 15 éves fiút az egyik nyíregyházi kollégiumból mentők vitték be a kórházba, ugyanis váratlanul rosszul lettek - írja a police.hu. Ott azonnal kivizsgálták őket a sürgősségin, és hamarosan rájöttek: a tinifiúk valószínűleg kábítószer hatására lettek rosszul.

Az orvosok jelezték is a rendőrségnek az adatokat, akik nyomozni kezdtek az ügyben. Hamarosan kiderült, hogy a drogot az egyik iskolatársuktól, egy 16 éves fiútól kapták, aki azonban szintén szerezte az anyagot. A rendőrök hamarosan el is jutottak a fő dílerekhez, két 24 éves férfihez, M. Lászlóhoz és K. Jánoshoz. Megtudták: a férfiak rendszeresen ellátták kábítószerrel az iskolásokat:

– M. Lászlót és K. Jánost elfogták, a rendőrkapitányságon előállították és kóros szenvedélykeltés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták - tájékoztat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek