Aktuális

Brutális fagyási sérüléseket szenvedett a dezodortól – sokkoló fotóval (18+)

Bors

Létrehozva: 2013.09.13.

Különös baleset ért egy skót férfit. Az úr kis híján elvesztette lábfejét, mert dezodorral akarta elnyomni kellemetlen lábszagát.

Egy 43 éves férfit súlyos fagyási sérülésekkel szállítottak kórházba. Nem járt semmilyen hideg helyen, egy szimpla izzadsággátló spray okozta a bajt. A Daily Record információi szerint a férfi izzadt zokniját fújta be a dezodorral, hogy elnyomja a cipőjéből áradó orrfacsaró bűzt.

Pár óra mászkálás után azonban elviselhetetlen fájdalmat érzett a lábfején. Levette a cipőjét és majdnem elájult attól, amit látott. Lábáról darabokban jött le a bőr és feketedni kezdett. Azonnal mentőt hívott, az orvosok pedig hamar ellátták a sebeit.

Mint kiderült fagyási sérüléseket szenvedett a dezodortól. - A spray nagyon gyorsan mínusz fokokra hűl, ezt azonban nem sokan tudják. Ez nem okoz gondot, ha szabad levegőn kerül a bőrre, mert ebben az esetben gyorsan el tud párologni. Ezzel szemben, ha sokáig érintkezik a tesettel, akkor képes megfagyasztani az adott területet – magyarázta a férfi orvosa a riportereknek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek