Aktuális

Megölte nejét,majd önmagát

N. N. M.

Létrehozva: 2013.08.05.

Vérbe fagyva talált szülei holttestére Kecskemét-Kadafalván tegnap délben a középkorú Sz. házaspár fia és lánya. József agyonverte nejét, Marikát, majd utánament a halálba.

Az 54 esztendős Sz. József és felesége, az 52 éves Marika holtan feküdt a nappaliban. A családi ház zárva volt, amibôl a helyszínre riasztott rendőrök családi tragédiára gondoltak. Ezt később megerősítették az információk.

– A szemle és a tanúvallomások alapján a nyomozás eddigi adatai szerint a feleség halálát a férj által történt bántalmazás okozta. Ezt követően a férfi öngyilkosságot követett el – mondta lapunknak Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei főkapitányság szóvivője.

A szomszédok megdöbbentek. A házaspár viszonylag módosnak számított, és nem tudtak arról, hogy vitáik lennének. Az egyik szomszéd lapunknak arról számolt be, hogy József szerelemmel csüngött asszonyán.

– Mindig Marikának szólította, és nagyon szépen beszélt vele – emlékszik. Igaz, egy másik azt állította, hogy hallott féltékenység miatti vitákról.

József és a felesége gazdálkodott. Két traktor is áll az udvarukon, földjeik voltak Kadafalva határában. Főként szőlőt műveltek, de mindent megtermeltek a családnak. Több házuk is van Kadafalván, a férfi nemrég a szülei után is örökölt. Anyagi okai tehát aligha lehettek vitájuknak.

A rendőrség egyelőre csak annyit árult el, hogy József gyakorlatilag agyonverte Marikát. Azt azonban, hogy miképp végzett önmagával, nem hozták nyilvánosságra. Ez a mód azonban – mondták a nyomozók – egyértelműen öngyilkosságra, azaz nem bűncselekményre utal. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek