Aktuális

Megdöbbentő élmény érte a Tescóban vásárló anyukát

Bors

Létrehozva: 2013.08.17.

Csak leszaladt bevásárolni a két gyerekével a 25 éves, terhes anyuka, de haza már három gyerekkel ment. A szupermarketben ugyanis beindult a szülés, a vártnál két héttel korábban.

Nem mindennapi lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot az angliai Rainhamben található Tesco személyzete, amikor segítettek levezényelni egy szülést.

A terhessége vége felé járó Chanelle Mackay a négyéves és a 15 hónapos fiával szaladt le a szupermarketbe vásárolni, és már épp hazaindult, amikor rátörtek a fájások és egyik pillanatról a másikra megindult nála a szülés. „Csak két hét múlva lett volna esedékes, így álmomban nem gondoltam, hogy a bevásárlásból egy kisbabával fogok hazatérni” - mondta el a Mirrornak az anyuka, aki maga is teljesen ledöbbent a történtektől.

A személyzet szerencsére nem esett pánikba a helyzettől, a mentők telefonos instrukcióit követve az üzletvezető és az egyik pénztárosnő szerencsésen levezényelte a szülést.

Ötven perccel azután, hogy megindultak nála a fájások, a kismama már a kezében is tarthatta újszülött kislányát, Demit, pár nappal később pedig visszament az üzletbe, hogy megköszönje a segítséget az alkalmi szülészeknek.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek