Aktuális

Horror: húsevő baktérium zabálta fel az asszony arcát – sokkoló fotók (18+)

Bors

Létrehozva: 2013.08.25.

Minden reménye a plasztikai sebészekben van annak a brit nőnek, akinek egy rettenetes betegség következtében eltűnt a fél arca. A nő elmondása szerint még ő is nap mint nap megijed saját magától, ha tükörbe néz.

Az 54 éves Lou Japp élete 2008-ban örökre megváltozott. Az asszony öt évvel ezelőtt a fürdőkádból ugrott ki, hogy felvegye a telefont, azonban megbotlott és elesett.

Arcán csúnya seb keletkezett, ami hamar húsevő baktériummal fertőződött meg. A betegség hihetetlen gyorsasággal terjedt szét az arcán, az orvosoknak nem volt más választásuk, mint több műtét során eltávolítani az asszony arcának nagy részét – írja a Daily Mail.

Japp mikor felébredt az altatásból élete legszörnyűbb pillanatait élte át. - Mikor először belenéztem a tükörbe összeomlottam. Még én is megijedtem, mikor megláttam magam – mondta a nő a riporternek. Az elkövetkező években sem javult sokat a helyzet, Jappnak állandóan takarnia kellett arcát, ha utcára ment, mert a járókelőket és a gyerekeket kirázta a hideg, ha meglátták.

Jappnak magának sem volt könnyű feldolgozni a traumát. Saját bevallása szerint még most is el tud borzadni ha tükörbe néz. Szerencséjére orvosai mindent megtesznek azért, hogy életét megkönnyítsék.

Öt éve folyton plasztikai műtéteknek vetik alá, melyek segítségével arca egyre jobban kezdi visszakapni egykori alakját. Az elmúlt időben pedig a doktorok egy életszerű maszkon dolgoznak számára, amellyel reményeik szerint Japp ismét teljes életet élhet majd. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek