Aktuális

Gyermekkel ajándékozta volna meg haldokló férjét

Bors

Létrehozva: 2013.08.21.

Óriási szerelemnek indult, aztán minden rosszra fordult: a férfi rákos lett, nem élhette meg, hogy közös gyermeküket megölelhesse.

Marie Myers 2005-ben találkozott leendő férjével, aki az anyja barátja volt. Elmentek egy pubba, a nő azonnal beleszeretett. Magas, sötét hajú, jóképű és kimondottan pimasz volt, el sem lehetett őket választani.

Egy évre rá összeköltöztek és a férfi megkérte a kezét, de a boldogság nem tartott sokáig - olvasható a szomorú történet a Mirror című internetes oldalon.

A férfi már hetek óta hasi fájdalmakkal és feltűnően erős izzadással küzdött. Az orvosok sokáig nem tudtak mondani semmit, vakbélre, de még székrekedésre is gyanakodtak.

Marc nővére rákos volt, ezért a fájások rendkívül nyugtalanították a férfit, de az orvosok megnyugtatták, hogy szó sem lehet rákról. Tévedtek.

Olyan fájdalmai voltak, hogy be kellett feküdnie a kórházba, ahol vakbéllel megműtötték. De az egyik öltésen keresztül vérmérgezést kapott.

Egy ideig még nem aggódtak, aztán egy következő vizsgálat után megcsörrent a nő telefonja: “Marie, ez rák” - szólt a túloldalról a férfi hangja. Bélrákja volt, az orvosok pedig nem finomkodtak vele. Közölték, hogy két éve van hátra, és a kemoterápia sem sokkal hosszabbítja majd meg az életét.

A sokkoló hírek után azonban egy dolog világos volt számukra: azonnal össze kell házasodniuk. Az esküvő nem sírással és bánkódással telt, hanem boldogságban és örömben.

Ezután elkezdtek próbálkozni, hogy gyermekük születhessen, de a kemoterápia miatt nagyon sokáig kudarcot vallottak. A nő ikrekkel is elvetélt, de nem adták fel.

Aztán a férfi állapota javult, a kemoterápiát egy időre abbahagyták, így újabb esélyt kaptak. 2010. márciusában aztán jött a várva-várt hír: Marie terhes. Haldokló férjének egyetlen kívánsága volt, hogy láthassa közös gyermeküket, de csak az ultahangos felvételeket csodálhatta meg, mert szervezetét hamarosan felemésztette a rák.

Két hónappal később megszületett lányuk: Millie Hope.

“Most, hogy két év eltelt, kiköpött mása az apjának. Ugyanaz az elegáns pimaszság van az arcán. Az apja nagyon büszke lenne, ha látná” - mondta meghatódottan a kicsi anyja.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek