Aktuális

Gázolás: tetkója alapján azonosítanák a férfit

Bors

Létrehozva: 2013.08.09.

Halálra gázolt egy mikrobusz egy férfit ma reggel Kecskemét külterületén. A rendőrség semmilyen személyes okmányt nem talált az áldozatnál, a lakosság segítségét kérik beazonosításához.

Kecskemét külterületén, az 5-ös számú főút 80.400 méterszelvényénél történt a halálos kimenetelű baleset - írja a baon.hu.

Egy Kecskemétről Lajosmizse irányába közlekedő mikrobusz egy gyalogost gázolt el, aki a helyszínen életét vesztette. Az elhunyt férfinél azonosításra szolgáló okmány nem volt és a kiléte megállapítása érdekében tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre. 

Az ismeretlen férfi 160-165 cm magas, vékony testalkatú, kreol bőrű, barna szemű, szakálla, bajusza nincs. A baleset idején egy rövid ujjú, sötét (kékeszöld) színű inget, fekete farmernadrágot, valamint fekete-zöld színű sportcipőt viselt. A jobb alkarján egy körülbelül 10 cm-es kereszt, felette csillagot ábrázoló tetoválás látható. 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az elhunyt személy kilétéről és a baleset bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, munkaidőben hívja a 06-76/484-684-es telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen, éjjel-nappal hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámok valamelyikén. 
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek