Aktuális

Drogosan, jogsi nélkül hajtott a rendőröknek

Bors

Létrehozva: 2013.08.10.

Minden lehetséges szabályt megszegett egy 19 éves motoros Mosonmagyaróváron. Nem volt vezető engedélye, utasa nem viselt bukósisakot és a drogtesztje is pozitív lett. Ráadásul nekiütközött egy rendőrautónak, miközben ellenőrzés alá akarták vonni.

A rendőrjárőrök Mosonmagyaróvár belterületén a Hanság utcában akarták igazoltatás alá vonni a tilos jelzésen áthaladó segédmotorkerékpár vezetőjét és annak utasát - írja a Kisalföld.

A motoros gázt adva próbálta az előtte megálló rendőrautót kikerülni. Sikertelenül. A motoros a kocsi visszapillantó tükrének ütközött, majd oldalra borulva megállt. A segédmotort vezető 19 éves külföldi férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A nála és 22 éves, bukósisak nélkül utazó mosonmagyaróvári utasánál a drog gyorsteszt pozitív értéket mutatott. A jármű vezetőjét a szükséges mintavételre állították elő a járőrök.

A férfinek anyagi káros baleset okozása, engedély nélküli vezetés, kábítószerrel visszaélés és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt kell felelnie.
A jármű utasa ellen kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek