Aktuális

Döbbenet: igazi szépség lett a buldogarcú lányból

Bors

Létrehozva: 2013.08.23.

Olyan harapása volt, hogy még a barátai is Jaws-nak - Állkapocsnak - becézték. A fiatal lány évekig súlyosan depressziós volt buldogszerűen előreugró álla és alsó ajka miatt, egy műtét azonban mindent megváltoztatott.

A húszéves Leanne Woodfull egész kamaszkorát végigszenvedte csúf állkapcsa miatta, ami egy 11 éves korában viselt fogszabályzó miatt deformálódott ennyire - írja a Daily Mail.

A kamasz lányt állandóan csúfolták a külseje miatt, neki pedig annyira nem volt semmi önbizalma, hogy nemcsak mosolyogni nem mert soha, de folyton próbálta takargatni az arca alsó részét.

„Teljesen tönkretette az életemet az állkapcsom, gyűlöltem tükörbe nézni" - mesélte a dublini lány. Leanne arca kisgyerekként még normális volt, azután kezdett deformálódni, hogy tizenegy éves korában fém fogszabályzót kapott. Ettől a felső fogsora kiegyeneseddett és hátrébb került a szájában, az alsó fogsora viszont előreállt.

Mire 13 éves lett, már olyan volt az állkapcsa, mint egy buldogé. A lányt az iskolában folyamatosan csúfolták, ami pokollá tette az életét, úgy érezte magát, mint egy szörnyszülött. Egyszer a lányvécében meg is verték a külseje miatt. Érthető, hogy Leanne teljesen el volt keseredve, úgy érezte, soha nem lesz normális élete, és a tinédzser évei folyamatos rejtőzködéssel teltek.

Végül 19 évesen egy korrekciós műtét segített rajta: az ötórás operáció során az állkapcsa mindkét felét eltörték, és titánlemezeket ültettek be a szájába, hogy újraformálják az állát.

Bár a lábadozás sokáig tartott és fájdalmas volt, a fiatal lányt elképzelhetetlenül boldoggá teszi az új arca. „Mintha újjászülettem volna - áradozik. - Végre jól érzem magam a bőrömben, és hihetetlen, de életemben először szépnek érzem magam. Talán még a legnagyobb álmom is valóra válik, és egyszer tévébemondó lehetek."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek