Aktuális

Döbbenet: 19 év után került elő a halottnak hitt fiú

Bors

Létrehozva: 2013.08.21.

Sokkot kaptak azok a kínai szülők, akik rátaláltak közel két évtizeddel ezelőtt elvesztett fiukra. Az akkor hároméves gyereket emberrablók vitték el. A szülők éveken keresztül úgy hitték, gyermekük meghalt.

A 21 éves Xiao Ji 19 éven keresztül hazugságban élt – írja a Daily Mail. A fiatal férfi nem tudta, hogy az emberek, akikkel felnőtt, nem a szülei, sőt arra sem emlékezett, hogy embercsempészek rabolták el hároméves korában.

Ji közel húsz évvel ezelőtt szüleivel volt bevásárolni, mikor ismeretlen tettesek elragadták és elrabolták. Nem sokkal később pedig egy gyermektelen házaspárnak eladták. Ji biológiai szülei éveken keresztül kutattak gyermekük után, azonban sem ők sem a hatóságok nem jutottak semmilyen eredményre. Sőt, a rendőrség emberei megmondták a szülőknek, jobb lesz ha elfogadják, fiuk vélhetően meghalt.

A srác apja azonban képtelen volt beletörődni, hogy elvesztette kisfiát, ezért időről-időre felkereste a rendőrséget és könyörgött nekik, hogy segítsenek neki felderíteni, mi történt a fiúval. Végül 19 év gyászolás és elkeseredett kutatás után, egy egyszerű DNS teszt segített rábukkani a halottnak hitt fiúra. A rendőrség ugyanis vérmintát vesz minden örökbefogadott gyerektől és azoktól a szülőktől is, akiknek eltűnt a gyermekük.

- Teljesen sokkot kaptam, mikor megtudtam az igazságot a múltamról. Sok időbe fog még telni, mire feldolgozom. Nagyon furcsa érzés, hogy most, felnőttként kell megismernem az igazi szüleimet – nyilatkozta Ji a riportereknek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek